Sedumdak verwijderen

Ook voor het wegzuigen van sedumdaken hebben wij de oplossing!

Sedumdaken verwijderen
Steeds meer platte (schuine) daken zijn bedekt met sedum (dakgroen). Wanneer een sedumdak verwijderd moet worden, blijkt dit nog een behoorlijke klus te zijn. Hoe haal je een sedumdak er nu eenvoudig af? Dit kan makkelijk worden gedaan door het inzetten van zuigtechniek. Dan is het dakgroen in een handomdraai professioneel verwijderd.

Wat te doen bij moeilijk bereikbare sedumdaken?
Kooiker Daktoppers heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verwijderen van zand, grind, sedum dakmateriaal en water. Geen hoogte, plek, afstand of gebouw is voor ons te gek. Met onze moderne zuigcombinaties met geavanceerde apparatuur kunnen wij overal bij, dus ook bij uw sedumdak.

De specialiteiten van kooikerdaktoppers.nl:
– Dakgrind / sedum dakbedekking zuigen op grote afstand, tot 100 meter
– Dakgrind / zand / zuigen van 30/60 grind en groter (sedum)
– Zuigen en verwijderen van sedum dakbedekking en complete daktuinen
– Zuigen en blazen op grote hoogte

Sedumdaken verwijderen bij woonhuizen
Kooiker Daktoppers werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ons wagenpark telt ruim 20 zuig-blaascombinaties, dus er is altijd wel een auto in de buurt om bij u een sedumdak te verwijderen. Wij werken in Nederland, België en Luxemburg. Wilt u uw sedumdak op een professionele en effectieve wijze laten verwijderen? Neem dan nu contact met ons op.

Geavanceerde zuigtechniek
Het zuigen van onder andere grind is een vak apart: het vak dat Kooiker Daktoppers al ruim 10 jaar beheerst. Wij verwerken alle soorten dakgrind, zand en sedum materiaal. Dit doen wij met speciale vacuümwagens, die uitgerust zijn met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen we projecten efficiënt uitvoeren, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. We verwijderen ieder sedumdak met gemak!

Spreek direct met een van onze daktuinspecialisten
Voor vragen of voor het aanvragen van een offerte kunt u een offerteformulier invullen of ons direct bellen op 0522-464750 (op werkdagen van 08.00-17.00 uur). Een van onze daktuinspecialisten zal dan samen met u de situatie per telefoon opnemen, zodat u van ons een heldere offerte ontvangt en precies weet waar u aan toe bent.

Vraag nu een offerte aan
Wilt u meer informatie of precies weten wat het kost om een sedumdak compleet te laten verwijderen? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Het is handig dat u in uw offerteaanvraag bij ‘bericht’ zo zorgvuldig mogelijk aangeeft hoe de precieze situatie is.

Nu offerte aanvragen

Bekijk
onze andere diensten