Recensies

Hieronder een aantal recensies van onze klanten:

Wie zijn wij ?
Daktoppers heeft jarenlange ervaring in het zuigen, recyclen, wassen en onderhouden van grind. Bij ons staat milieuvriendelijkheid, vakkundigheid en netheid voorop gecombineerd met een scherpe prijs. Met ons bedrijf werken we nauw samen met andere, specialistische bedrijven zodat we altijd de juiste expertise in huis hebben. Zo zijn we in staat om de beste dienst te kunnen leveren.

Waarvoor u onze kennis en vaardigheden ook nodig heeft, we kijken er naar uit snel kennis met u te maken. Graag lichten we onze diensten vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek en zoeken we voor u een oplossing op maat.

"Een fijne partij die altijd bereid is mee te denken, afspraak is afspraak."
Dolfsma Dakbedekkingen - Tim Telgen
"De samenwerking is super!"
Manning Dakbedekking b.v. - Marcel de Jonge

De samenwerking met Kooiker is super, zowel met de mensen op kantoor als de mensen op locatie. De auto’s en gereedschappen die men gebruikt zijn top, personeel is vriendelijk en klantgericht. Ga zo door.

"Al met al een fijn bedrijf om mee samen te werken."
Olster Dakwerken - Stefan van Gijssel

Kooiker levert net werk, draagt er zorg voor dat opgaand werk schoon wordt opgeleverd. Door korte lijntjes en een goede communicatie, worden eventuele problemen doorgaans snel opgelost. Vriendelijke en meedenkende jongens op de werkvloer. Al met al een fijn bedrijf om samen mee te werken.