Daktuin verwijderen

Daktuin verwijderen d.m.v. zuigtechniek

Daktuinen verwijderen
Steeds meer platte daken hebben daktuinen. Zodra deze daktuinen verwijderd dienen te worden, bijvoorbeeld voor onderhoud of sloopwerkzaamheden, blijkt dit nog een hele klus te zijn. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Het verwijderen van een daktuin kan heel eenvoudig door het inzetten van zuigtechniek. Binnen enkele uren is de daktuin professioneel verwijderd.

 Kan een daktuin verwijderen ook bij moeilijk bereikbare daken?
Kooiker Daktoppers heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verwijderen van zand en grind. Geen plek, afstand, hoogte of gebouw is ons te gek. Met onze moderne zuigcombinaties met aanvullende apparatuur kunnen wij overal bij. We werken letterlijk en figuurlijk graag op hoog niveau.

De specialiteiten van kooikerdaktoppers.nl:

  • Dakgrind / zand / zuigen van alle soorten grind, ook 30/60 grind en groter
  • Zuigen en verwijderen van sedum dakbedekking en complete daktuinen
  • Dakgrind / sedum dakbedekking zuigen op grote afstand, tot wel 200 meter
  • Zuigen en blazen op grote hoogte


Daktuin verwijderen woonhuizen (particulieren)
We werken niet alleen voor zakelijke partners. Omdat we een omvangrijk wagenpark hebben, voeren we dit soort klussen ook uit bij woonhuizen waar het gaat om een daktuin te verwijderen. Ons werkgebied voor particulieren en de zakelijke markt is de hele Benelux. Wilt u vakkundig en snel van uw daktuin af of wilt u dakgrind verwijderen of aanbrengen? Neem dan nu contact met ons op.

Onze werkwijze bij dakgrind blazen en zuigen
Het blazen en zuigen van grind is een vak apart: het vak dat Kooiker Daktoppers al ruim 10 jaar beheerst. Wij verwerken alle soorten dakgrind. Dit doen wij met speciale vacuümwagens, die uitgerust zijn met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen we projecten efficiënt uitvoeren, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. We verwijderen iedere daktuin met gemak!

Vraag nu een offerte aan
Wilt u meer informatie of precies weten wat het kost om een daktuin compleet te laten verwijderen of juist aan te brengen? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Het is handig dat u in uw offerteaanvraag bij ‘bericht’ zo zorgvuldig mogelijk aangeeft hoe de precieze situatie is.

Nu offerte aanvragen

Of spreek direct met een van onze daktuin specialisten
Het is natuurlijk ook mogelijk dat u ons even belt (0522-464750). Een van onze dakgrindspecialisten zal dan samen met u de situatie per telefoon opnemen, zodat u van ons een heldere offerte ontvangt en precies weet waar u aan toe bent.

Bekijk
onze andere diensten