Dakgrind afvoeren

Dakgrind zuigen, blazen en afvoeren

Heb je een grinddak dat gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Wij kunnen dakgrind afvoeren, zuigen en ook aanbrengen. Naast dakgrind hebben we de mogelijkheid om andere materialen te verwijderen zoals sedum en daksubstraten.

 

Dakgrind zuigen of blazen

Sinds jaar en dag wordt grind gebruikt om daken mee te bedekken. Dit is natuurlijk niet voor niets. Dakgrind zorgt namelijk voor een geleidelijke afvoer van regenwater, beschermt tegen schadelijke uv-stralingen en houdt bij stevige wind alles op zijn plek.

 

Dakgrind aanbrengen

Het aanbrengen van dakgrind is vaak nog wel een klus. Want hoe kunt u nu op een eenvoudige manier grote hoeveelheden dakgrind op de juiste (hoger gelegen) daken krijgen? Als u dit zelf handmatig doet / laat doen, dan is dit een zeer arbeidsintensieve en zware klus.

 

Dakgrind blazen

Gelukkig bestaan er efficiënte werkwijzen om dakgrind op een zeer eenvoudige wijze op de gewenste daken te krijgen. Dit aanbrengen van dakgrind wordt ook wel ‘dakgrind blazen’ genoemd. Een blaascombinatie (vrachtwagen) kan dit klusje efficiënt en snel uitvoeren. Dit voorkomt onnodig zwaar werk.

 

Dakgrind verwijderen / afvoeren

Maar het gebeurt ook regelmatig dat dakgrind juist verwijderd moet worden. Bijvoorbeeld wanneer er zonnepanelen geplaatst gaan worden. Vaak is het gewicht van de panelen en het dakgrind te zwaar voor een plat dak. Er zijn uiteenlopende redenen om dakgrind af te voeren. Wilt u weten wat het kost? Bel ons of vraag nu een offerte aan.

 

Dakgrind zuigen

Ook hiervoor zijn heel eenvoudige en efficiënte mogelijkheden. De blaas- en zuigcombinaties waarmee Kooiker Daktoppers werkt, zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Het ‘zuigen’ van dakgrind is een oplossing die eenvoudig en snel wordt uitgevoerd. Wilt u meer weten? Bel ons op: 0522-464750. Of laat een bericht achter.

Moeilijk bereikbare daken
Kooiker Daktoppers heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aanbrengen of juist afvoeren van dakgrind. Geen plek of geen gebouw is ons te gek of te groot. Met onze moderne zuigcombinaties met aanvullende apparatuur kunnen wij overal bij. En we werken graag op hoog niveau.

De speerpunten van kooikerdaktoppers.nl:

  • Het zuigen van 30/60 grind en groter;
  • Zuigen en verwijderen van sedum dakbedekking en complete daktuinen;
  • Dakgrind blazen en zuigen op grote afstand, tot 100 meter;
  • Dakgrind blazen en zuigen op grote hoogte.


Zonnepanelen plaatsen

In Nederland werken wij inmiddels samen met een groot aantal bedrijven die zonnepanelen plaatsen. Zij huren ons in om op een professionele en efficiënte manier dakgrind te verwijderen. Bent u een zakelijke bezoeker op deze website? Neem contact met ons op en we laten u de voordelen van onze werkwijze zien. Bel ons op: 0522-464750.

Dakgrind verwijderen woonhuizen (particulieren)

We werken natuurlijk niet alleen voor zakelijke partners. Omdat we een omvangrijk wagenpark hebben, voeren we regelmatig dit soort klussen uit bij woonhuizen waar het gaat om dakgrind afvoeren. Ons werkgebied voor particulieren en zakelijke markt is de hele Benelux. Wilt u vakkundig en snel van uw dakgrind af? Neem dan nu contact met ons op.

Onze werkwijze bij dakgrind blazen en zuigen

Het blazen en zuigen van grind is een vak apart: het vak dat Kooiker Daktoppers al ruim 10 jaar beheerst. Wij verwerken alle soorten dakgrind. Dit doen wij met speciale vacuümwagens, die uitgerust zijn met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen we projecten efficiënt uitvoeren, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn.

 

Vraag nu een offerte aan

Wilt u meer informatie of precies weten wat het kost om dakgrind op een efficiënte wijze aan te brengen of juist te verwijderen? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Het is handig dat u in uw offerteaanvraag bij ‘bericht’ zo zorgvuldig mogelijk aangeeft hoe de precieze situatie is.

Nu offerte aanvragen

Of spreek direct met een van onze dakgrindspecialisten

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u ons even belt (0522-464750). Een van onze dakgrindspecialisten zal dan samen met u de situatie per telefoon opnemen, zodat u van ons een heldere offerte ontvangt en precies weet waar u aan toe bent.

Wij werven voor particulieren en bedrijven

Kooiker Daktoppers werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat we beschikken over een groot wagenpark, komen wij dagelijks bij particulieren en bedrijven in Nederland en België.

Bekijk
onze andere diensten